telefon 0774694759 | 0348450508
Luni - Vineri 9:00-17:00 | Sambata 9:30-13:30
CAUTARE AVANSATA

TURISM INTERN
TURISM EXTERN


Doresc sa primesc pe email noutatile si promotiile!


Despre noi

          Compania noastra este o companie de turism touroperatoare infiintata in decembrie 2015. Ne puteti gasi in Pitesti pe strada General Constantin Cristescu, nr.4, bl.6, sc.A, parter, ap.3, in spatele bisericii Sf.Ion unde va asteptam cu drag pentru a va putea ghida in alegerea celei mai frumoase vacante pentru dumneavoastra.
          Suntem o echipa tanara si dorim sa oferim clientilor nostri servicii de calitate si sa imbunatatim in permanenta legatura dintre noi si acestia in vederea asigurararii necesitatilor si exigentelor lor.
          Ne propunem de la inceput o promovare a locurilor si traditiilor din tara noastra care, consideram noi, egaleaza sau chiar depasesc prin valoarea lor multe alte locuri si traditii din alte tari.
          Pe langa promovarea turismului romanesc, prin colaborarea cu partenerii nostri romani si straini, oferim si o gama larga de servicii turistice atat interne, cat si externe, de la sejururi, circuite si excursii pe litoral si in zonele montane, la rezervari si emitere de bilete de avion pe rute interne si internationale, rezervari hoteliere, transport cu autocare si microbuze, tabere tematice si multe astfel de activitati.
          Infiintandu-ne de la inceput ca agentie touroperatoare, obiectivul nostru in viitorul apropiat este de a organiza si vinde pe cont propriu pachete de servicii direct clientilor nostri in functie de dorintele si preferintele acestora.
          Ne dorim ca toti clientii nostri, fara exceptie, sa fie multumiti de toate serviciile oferite incepand de la intalnirea cu noi pana la intoarcerea din vacanta meritata si sa ne ofere feed-back-uri pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook despre clipele minunate petrecute in locurile vizitate.

          Sa va bucurati de vacante minunate, clipe de odihna si distractie la maxim si va asteptam sa reveniti mereu la noi pentru alte si alte vacante dorite si locuri nedescoperite inca!